Desktop rental
Dell Technologies

Precision 3460 Tower (SFF)

Dell Technologies Precision 3460 Tower (SFF) rent

Dell Precision 3460 Tower (SFF) huren

Tijdelijk de Dell Precision 3460 Tower (SFF) huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert alle workstations en toebehoren op locatie.  Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Een Dell Precision huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van laptops, desktops, workstations, onderdelen etc. is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een Precision 3460 Tower (SFF):

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de nieuwe hardware onder een Device as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van laptops, desktops of andere devices aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig, zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

De Dell Precision 3460 bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe Precision workstations aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze workstations passen binnen jouw huidige IT-omgeving en aansluiten bij jouw manier van werken. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op de toekomstvisie. Om te testen of de workstations aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de Precision 3460 Tower  zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de 3460? Neem dan contact met ons op!

Can I help you?

Contact Laurens ten Klooster

A question, request or quotation? Contact us!

Laurens ten Klooster

  • Read the privacy policy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.