Storage rental
Dell EMC

PowerVault ME412

Dell EMC PowerVault ME412 rent

 Dell EMC PowerVault ME412 huren

Tijdelijk Dell EMC PowerVault ME412  huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een Dell EMC PowerVault ME412  een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

PowerVault ME412 huren bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe PowerVault systemen te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij het Dell EMC PowerVault ME412 systeem zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de PowerVault ME412 systemen? Neem dan contact met ons op!

PowerVault huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een PowerVault van Dell EMC :

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde;
  2. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  3. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
  4. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen.

Can I help you?

Contact Laurens ten Klooster

A question, request or quotation? Contact us!

Laurens ten Klooster

  • Read the privacy policy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.